top of page

Nieuwsbrief 2 | ..Geduld...?

Op dit moment zit ik er niet heel comfortabel bij.

Als ik dit begin van de nieuwsbrief typ zit ik letterlijk op een huishoudtrappetje achter mijn bureau, in het atelier.


Het is dinsdag en de nazomer is even vertrokken. De regen tikt op het platte dak van mijn atelier. Dat geeft opeens toch weer een knus gevoel.

De warme koffie in m’n mok en een zachtjes spelende Felice op de achtergrond, maken dat dit nu wel m’n favoriete plekje is van het moment.


Waarom ik nu op een huishoudtrappetje zit?

Meestal sta ik achter mijn bureau hier in het atelier. Dat is mijn actieve houding om jullie pakketten in te pakken, want zittend werken vind ik niet fijn. Het gevolg is dus dat de officiële kruk, die bij mijn atelierbureau past ‘een functie elders’ heeft gekregen.Ik hoef nu eigenlijk ook niet in mijn atelier te zijn, de nieuwsbrief kan ik namelijk ook prima binnen in mijn keuken maken.

Maar Felice is het gewend dat als ik in m’n atelier werk, zij zelfstandig speelt, wanneer ik binnen zou ‘werken’ staat ze om de haverklap naast me om het één en ander aan mij te laten zien. Hier in het atelier doet ze dit veel minder vaak.


Dus om even geconcentreerd deze nieuwsbrief te kunnen typen, ga ik graag op een huishoudtrapje zitten.😉 Natuurlijk kan ik makkelijk een stoel van binnen pakken, maar dit twee treden trappetje stond hier nu eenmaal voor het grijpen en dus gebruik ik hem.

Ongepland, gewoon

zoals de situatie zich voor doet.Dit tekent wel hoe mijn dagen zich over het algemeen ontwikkelen. Ongepland.

Zonder vooropgesteld plan van aanpak.

Ik heb wel altijd een doel, anders kom ik niet in beweging. Maar dat doel kan op verschillende manieren bereikt worden.

Hoe ik het ga bereiken dat zie ik vanzelf.

Een week geleden stapte ik van deze gang van zaken af.

“Pris," dacht ik, “er komt een serieuze lading draad jouw kant op. Lijkt het je geen VERSTANDIG idee om het een en ander te gaan plannen...??”

Mijn weken zijn namelijk overvol geweest de afgelopen tijd. Je hebt dit een beetje kunnen proeven in de story’s, was ik net klaar met de ene grote workshop stonden we alweer de volgende voor te bereiden. Je begrijpt dat het werk uit je handen laten komen, een ding is.

Maar alles moet ook bedacht worden.

- Welke kleuren neem ik mee naar de workshop?

- Zijn deze nog voldoende op voorraad?

- Hoeveel webshopbestellingen zijn er eigenlijk en heb ik daarvoor ook nog genoeg voor liggen.

Dit, in combinatie met wat ziekmeldingen en vrije dagen van de meiden, betekende dat ikzelf weer meer in het ‘productie-proces’ werkte.

Terwijl ik eigenlijk wandhangers moest knopen die besteld waren.


Chaos dus, ook in mijn hoofd.


Dit alles bij elkaar deed me snakken naar een overzichtelijke planning.

Zo gezegd, zo gedaan, vanuit de fabriek kreeg ik een track and trace code.

Op dinsdag 3 oktober wordt de levering verwacht. Oké daar ging deze zelf bekroonde

plan-koningin,

met nog een week op de planning en 0 voorbereidingen in het atelier begon ik opeens wat druk te voelen. En dan lukt het opeens allemaal hè? Herken je dat? Sommige mensen presteren onder druk. Ik wist, bijvoorbeeld, heus wel dat ik de badkamer in de schuur moest verbouwen. Maar goed, dat hoeft nu nog niet toch?

Haha en opeens krijgt madam het op haar heupen!

Gelukkig kreeg ik van een goede kennis een mooie, stevige stellingkast, jullie konden in de Instagram story zien hoe hij erbij staat. Stevig en robuust, klaar om al het draad te dragen.

Check. Maar dan, om het draad te verkopen moeten er foto’s worden gemaakt. Echte foto’s. Foto’s waarop je goed de kleuren ziet en waarbij je het gevoel krijgt van:

Ja, héél tof, met dit draad wil ik graag aan de slag! Met dit draad wil ik graag gaan knopen of haken (ja dat kan ook, daar hoor je later meer over).


Dus een fotograaf en een fotolocatie regelen dan maar! En nu ik toch een plan-koningin ben, ga ik natuurlijk voortvarend te werk.

Mijn schoonzus Monika, heeft een fotografie opleiding gedaan en wilde mij graag helpen. Rhode is mijn nichtje (officieel is ze verloofd met mijn neefje, dus niet via een bloedband, maar je snapt het principe). Ze is styliste geweest bij Omoda en tipte me leuke fotostudio’s. En als ze vrij kan krijgen gaat ze ook gezellig mee naar de fotoshoot.

Fotograaf geregeld, stylist geregeld, fotolocatie geregeld.


EN, wat ook geen overbodige luxe is, extra handjes om draad uit te pakken. Want op dinsdag wordt er regen verwacht, dus uitladen en inladen die handel!!

Alle hens aan dek in de Creato da Pris app, dus ook dit heb ik geregeld.

En zo werd het maandag 2 oktober,

we vieren Joshua zijn verjaardag met alle nodige toeters en bellen.

Vooral in de vorm van véél visite en véél kinderen die ook gezellig blijven eten. Het was een echte nazomer dag, mooie temperaturen en Joshua als het stralende middelpunt.

In de avond, toen de rust weer gekeerd was, sprak ik Froukje. "Weet je al hoe laat morgen je draad aan komt Pris? Dan weet ik hoe laat je mijn hulp nodig hebt."


Slimme meid!

Dus ik check de track and trace code, en als je mijn story’s hebt gevolgd de afgelopen week, dan weet je nu wat ik zag.

Ik, op mijn beurt, wist op dat moment

even niet wat ik zag...

HUH! Geschatte (dus nog niet eens zeker) aankomsttijd is 5 oktober.

De zending heeft onverwachts vertraging opgelopen.

KARAMBA

Maar dit had ik niet gepland!

HOE DAN...

ZO vreemd joh, wat dit met je doet.

Op zo’n moment, je gelooft eerst je ogen niet.

Heel kansloos, maar ik ververste dus serieus drie keer de pagina hè?

Puur in de hoop dat hij het verkeerd had gezien, of berekend. Alsof het nu opeens wel weer 3 oktober zou worden...

Hahaha, nu kan ik erom grinniken en volgende week kan ik er hard om lachen.

Zo van : "Weet je nog die ene keer dat ik eens een keer wél wat dacht te plannen in mijn leven?"

Nou, dat liep dus lekker in de soep.

Hahaha

Oké, in die fase van het verwerkingsproces zit ik nu nog niet. ;P


Gisteravond, toen ik voor de derde keer mijn pagina ververste en ik verbouwereerd Froukje het onverwachte nieuws vertelde, daalde langzaam het besef dat er op dinsdag 3 oktober geen draad geleverd zou worden. Ik zou op z’n vroegst donderdag draad krijgen, maar dit was een schatting. Dus wellicht kan het ook vrijdag worden, of nog een stapje erger, pas na het weekend?!

Wat nu…

Eerst werd ik een soort van strijdbaar. Zo van, beurt wat er beurt, maar die shoot die ik nu ‘gepland’ heb, gaat door. Al moet ik de hele donderdag avond/nacht door werken...

Maar goed, dat klinkt natuurlijk wel stoer,

maar is niet realistisch.

Want een geschatte levertijd zegt net niks. Je weet pas dat je het draad hebt, als je het hebt.

En dan bedoel ik, ècht hebt, in je handen.

Dus de geweldig zorgvuldig gemaakte planning moet herzien worden 😊 we zijn zo flexibel.

Vrijdag de 13e (gelukkig ben ik niet bijgelovig) is nu DE datum dat ik de fotostudio huur. Ze hadden begrip voor mijn situatie en ik mocht de datum omboeken.

Nu dit eenmaal besloten is, ben ik ook wel blij met deze onverwachte week extra tijd.

Ik kan de shoot nèt wat beter voorbereiden, hopelijk heb ik nu ook nèt wat meer tijd om al die toffe DIY-producten te maken zodat ze ook op de foto kunnen. En deze extra tijd geeft me de mogelijkheid om de bestellingen te maken die gedaan zijn in de webshop.

Dus als je maar weer lang genoeg van een afstandje naar de situatie kijkt, zie je vanzelf de positiviteit ervan in. Eigenlijk is dit wel een hele fijne switch in de plannen.

Eind goed, al goed, met wat extra grijze haren dat wel…

Nog even een lege stellingkast en elke dag de track and trace code checken.... Mijn geduld (en dat van jullie) wordt dus nog even op de proef gesteld. Ik had namelijk gepland om in deze nieuwsbrief alvast wat kiekjes te kunnen delen van het draad of van nieuwe DIY-projecten die eraan gaan komen.

Dat kan nog even niet.

Maar zodra dit wel kan doe ik het meteen.

Dan komt er gewoon een korte extra nieuwsbrief voorbij waarin jullie alvast een idee krijgen wat eraan zit te komen… 😊😊

Ik ben zo onwijs, mega benieuwd wat jullie ervan vinden! Mijn idee (ik noem het nu maar even geen planning meer :P die lopen alleen maar in de soep, you know…) is om samen met het draad, de nieuwe DIY-producten te lanceren in de laatste week van oktober.

Dit wil ik graag groot gaan doen.

Groot in de zin van: FEESTWEEK

- Iedereen weet gelijk dat je bij mij nu ook katoenen bollen draad kan kopen. - Gerecycled katoen wel te verstaan.

- Het is duidelijk dat ik nieuwe DIY-pakketten lanceer.

Maar hoe denk jij dat ik dit moet aanpakken? Gooi jouw idee in de opmerkingen! Moet ik een like & deel actie gaan doen? Zodat je iets kan winnen? Of zie jij liever een kortingsactie van één week bijvoorbeeld? Of zou ik elke dag een andere korting geven? De ene keer op dit, dan weer op dat DIY-pakket? Of zie jij liever dat ik bij elke bestelling, in de feestweek, een gratis cadeautje doe?

Misschien borrelt er bij jou wel een heel ander lumineus idee op? Laat het me weten want ik ben nieuwsgierig. Het lijkt me superfijn om een vliegende start te maken met het verkopen van mijn draad. Niet in de minste plaats omdat ik nog maar moet zien of alles nu wel gaat passen op de grote stelling. :P (sssssst, ik heb iedereen hier op het thuisfront gerust gesteld dat het HEUS wel gaat passen nu, en dat ik HEUS niet met alle dozen door het hele huis ga zoeken naar een plekje... )


In ieder geval, zo staan de zaken er nu voor.


Er zijn nu nog geen hele concrete dingen om te laten zien aan jullie.

Maar er zijn wel hele serieuze dingen geregeld.

De DIY-collectie is in mijn hoofd al ontstaan, ik wil het persé maken met mijn eigen draad wat eraan komt. Dus, ook dat kan ik nog niet laten zien.

Jullie weten al wel dat er in ieder geval kussens aankomen. En dat is echt een must have, nu we ons huis weer knus gaan maken voor het komende seizoen. Ook wil ik graag wat kleine DIY-projecten gaan maken die bijvoorbeeld ook leuk zijn in de zak voor de SINT...! Denk bijvoorbeeld aan superleuke sleutelhangers. :D Dit komende seizoen roept ook om een nieuwe wollen hanger als je het mij vraagt.


Dus ga ik het patroon van het beroemde hanger ‘dotje’ verfilmen, zodat jij die zelf kan maken. En alsof dit nog niet genoeg is, komen er als klap op de vuurpijl ook supertoffe DIY-pakketten beschikbaar om de regenbogen te maken!

Ik heb namelijk heel dik dubbelgeslagen katoenkoord ingekocht. Perfect draad om te gebruiken als de binnenkant van de regenbogen. Echt, even, hoe tof is dit!!!

Het belooft echt een hele mooie collectie te gaan worden.

Ik merk, terwijl ik dit naar jullie schrijf, een soort ongeduldige enthousiasme ontstaan. Ik heb zoveel zin om dit te gaan verkopen!


Jullie meeleven betekend ook echt de wereld voor mij! Natuurlijk hou ik je op de hoogte sowieso via instagram story's :-)Tot slot wil ik hier graag ook nog even antwoord geven op de 2 veel gestelde vragen van de afgelopen tijd.

- Pris, komt de wol voor de sjaals weer online?

Antwoord: OOOOO ik zou het WILLEN. Heel graag zelfs, want niks is zo lekker om met breinaalden op de bank te ploffen en een sjaal te laten ontstaan uit een bolletje wol. En haak nu niet af, met de gedachte o ja, leuk, maar ik kan niet breien...

Want ik heb met mijn tutorial filmpje bewezen dat ik heel veel vrouwen heb leren breien.

(klik hier om het filmpje te bekijken) Niet om te pochen over mijn filmpje hoor.

Maar de mindset van de vrouwen die de wol kochten was gewoon goed.

Ik zeg namelijk altijd bij al mijn DIY-projecten, als jij het WIL maken, als je echt zin hebt om het te gaan doen, dan lukt het je. En dat geldt ook voor het breien.

Oké, dus komt het nu wel of niet? Voorlopig helaas niet. Ik ben een kleine ondernemer zonder zakken vol investeringsgeld. Over alle pakketten die jullie bestellen, betaal ik nog belasting, heb ik mijn inkoop, gaan er nog verpakkingsmateriaal kosten af, en gaat er ook nog wel eens iets mis, wat ik dan moet vergoeden. Er blijft dus een klein deel over dat ik kan opsparen om in nieuwe producten te investeren. Dit seizoen koos ik er voor om mijn eigen katoen te laten komen. Het investeringspotje heeft daarmee zijn bodem bereikt... Dus even afhankelijk hoe de verkoop hierna gaat, kan ik deze winter misschien de wol weer aanbieden. Daar kan ik nu alleen nog geen zekerheid over geven.


Maar, omdat dit product zo dicht bij

mijn hart ligt,

ga ik het zeker doen zodra het kan!

STAY TUNED
- Pris, wanneer komt er weer een workshop agenda online?

Antwoord: Na de zomervakantie start het workshop seizoen weer op, het seizoen veranderd en mensen keren zich letterlijk en figuurlijk weer meer naar binnen. De warmte en verbinding wordt dan weer thuis gezocht en vaak gaat dit gepaard met creativiteit.

Mensen willen graag iets creëren, dat zit gewoon in ons DNA.

Ja ook jij, al vind je jezelf niet creatief. Ook dan maak je iets, koken, bakken, muziek maken, al is het een stilleven op je tafel met kaarsen die je knus aan steekt.

De mens maakt en creëert graag.

Hoe leuk is dit om dat samen te doen, samen met een vriendin deelnemen aan een workshop.

En eerlijk is eerlijk, de workshops die je bij mij kunt volgen staan bol van de knusse gezelligheid. De workshop kandidaten die zich inschrijven zijn gemotiveerd om iets te gaan maken, de gezellige entourage bij de bloemen en interieurwinkel waar de workshops plaatsvinden helpen hier zeker aan mee.

Combineer dit met lekkere koffie of thee, luxe koeken en chocola en je weet nu al dat het een avondfeest wordt. Alleen vult mijn agenda zich steeds vaker met geboekte workshops, grote bedrijven die met hun werknemers een teamuitje bij mij plannen. In november ben ik bijvoorbeeld gevraagd door een stichting om voor hun vrijwilligers (minimaal 25-30 max 50 personen) een workshop te verzorgen. Zo’n mega workshop vraagt veel voorbereidingstijd en dit gaat ten koste van de agenda op mijn website.

Maar, goed nieuws! Want het is niet zo dat ik HELEMAAL geen datum online ga zetten.

Het is namelijk een van de dingen die ik het allerliefste doe, jullie ontmoeten en met elkaar een feestje bouwen. Ik begreep dat er interesse is om de lontwol hanger in workshop vorm te mak

en. Heel logisch dat deze vraag komt want dit is echt zo'n onwijs leuk project om te maken, na de workshop heb je gelijk een medium wandhanger af!

Die een mooie plek kan krijgen in het interieur. En met het komende seizoen is een wollen wandhanger aan de muur echt een musthave!

Sfeer gegarandeerd. Dus schrijf je snel in, dit kan op woensdag avond 25 oktober.

Start 19:30 Duur van de workshop is ongeveer 2,5 uur.Zaterdagochtend 18 november, is er ook een mogelijkheid om samen de knoop-techniek te leren om deze populaire veer te maken. We maken deze ochtend één veer op ring, superleuk om mee te decoreren!

Dus wilde je graag nog, met life hulp van mij, een project maken? Schrijf je hier in voor de macramé veer workshop.

Heb je zin in een inspirerende en creatieve workshop? Geef je dan snel op dan drinken we al heel snel samen gezellig een bakkie leut :)
Kennis maken met.....?


In deze nieuwsbrief nog een extra leuke rubriek.

Want jullie weten dat ik geholpen word door hele lieve meiden. Zonder hun kon ik jullie bestellingen nooit op tijd bij de post krijgen.

Echt. nooit.

Eerst waren we met 5, maar twee meiden zijn een andere opleiding gaan doen en konden daardoor het werk niet makkelijk meer combineren.

Dus nu bestaat mijn team nog uit drie toppers van meiden.

In mijn Rubriek 'kennis maken met...' mogen Froukje, Marit en Sara de spits afbijten.

Daarna vind ik het leuk om één keer in de zoveel tijd een andere kleine ondernemer in het zonnetje te zetten en een podium te geven door middel van mijn nieuwsbrief. Want er zijn zoveel toppers die hun eigen unieke product of merk op de markt zetten. Kleinschalig, dicht bij de maker en unieke producten voor de koper, daar wil ik graag een podium voor zijn.

Nu is het podium dus voor ‘de meiden’ zoals ik ze vaak noem. (zie het als een koosnaam 😉) Heb jij in de afgelopen tijd iets bij mij gekocht? Dan is de kans groot dat je één van hun namen onder het bedankkaartje hebt gezien. Ik vind het leuk om hen actief te betrekken in mijn bedrijf, dus daarom ondertekenen ze zelf met hun eigen naam de bestelling. Hoe leuk, voor jou, om een gezicht te krijgen bij de namen:


Hoihoi! Ik ben Froukje en ik ben 16 jaar.


Ik ben altijd creatief bezig. Haken, bullet journallen, verven en nog veel meer! En ja aan macramé doe ik natuurlijk ook! Ik heb al meerdere projecten uit de webshop gemaakt. De vlaggenlijn vind ik de leukste, omdat je hem echt overal kan ophangen! Sinds december 2022 werk ik bij Creato da Pris.

En ik vind het superleuk! Het meidenteam is super gezellig en ik vind het daarom ook enorm leuk om samen met de andere meiden te werken.De ene keer huppelt Felice vrolijk om je heen

en de andere keer zijn de jongens aan het knutselen

in het atelier!

Kortom, aan gezelligheid is dus geen gebrek! Priscilla en ik hebben altijd een hoop lol met elkaar! Tijdens de pakketten klaarmaken, maar ook tijdens de workshops waar ik al een paar keer bij heb geholpen. Tijdens het werken zijn we vooral bezig met alle bestellingen te knippen en leuk in te pakken, dat vind ik het leukste om te doen. Ook knippen we vaak een voorraad voor de markten. Ik hoop nog lang te kunnen werken bij Creato da Pris. Aan de enorme hoeveelheid bestellingen te zien, gaat dat wel lukken!


Hoi,


Ik ben Marit en ik ben dertien jaar oud. Ik hou van korfballen, met vriendinnen afspreken, shoppen en natuurlijk bij Creato da Pris werken.

Ik werk daar sinds eind juni en het is altijd gezellig.


Ik vind het leuk dat je creatief bezig kan zijn, terwijl je andere mensen blij maakt door hun pakketjes te maken en in te pakken.


De verenhanger vind ik heel erg leuk om te maken voor klanten, want dat is mijn persoonlijke favoriet. Vooral de verenhanger xxl vind ik heel gaaf!

Het is altijd leuk om te gaan werken. Het is altijd gezellig met een plakje eigengemaakte cake of een bakje kruidnoten!


Liefs MaritHallo allemaal:


Ik ben Sara 12 jaar, bijna dertien. In de eerste klas van de middelbare school ben ik bij Priscilla komen werken. Een superleuk bijbaantje en makkelijk met school te combineren. Het is leuk om de DIY-pakketten zo mooi mogelijk in te pakken. Het knopen van macramé zelf vind ik ook ontzettend leuk, de vlaggenlijn, verenhanger en plantenhanger heb ik al eens gemaakt. Groetjes!

Ik zei toch dat het toppers zijn! :)

__________________________________Eigenlijk is het mooi geweest.

Eigenlijk zou nu het slotwoord wel op z’n plek zijn..

Maar ja, dan heb je nog niet HET RECEPT van dit moment gekregen... En omdat ik op dit moment een persoonlijk favorietje heb, wilde ik hem jullie toch niet helemaal onthouden!

Want uit ervaring weet ik dat iedereen zo af en toe op zoek is naar inspiratie voor avondeten.

Daarom gebruiken mijn twee zussen en ik onze groepsapp om het avondeten met elkaar te delen. Echt superleuk, want je krijgt gelijk een update hoe iedereen z’n dag was. Teksten als: ”vandaag een snelle hap want mennnn wat een dag (...):” en dan volgt er natuurlijk een kort of lang epistel over het wel en wee van die dag.

Het recept wat ik op het punt sta met jullie te delen kwam via deze app van mijn oudste zus. "Oee lekker joh! Ik maakte vanavond witlof soep." Stuurde ze een poosje geleden.

"Niet normaal lekker, je doet dit en dat en daarna zus en zo.... Staafmixer er in en je hebt een lekkere gebonden soep en proeft geen witlof."

Ze heeft iemand in het gezin die ABSOLUUT geen witlof lust, maar deze soep kreeg een 10.

Genoeg redenen voor mij om hem een keer te proberen, en eerlijk? Hij is echt heerlijk. Wij eten vaak soep met brood als de jongens gaan sporten, dus het is erg fijn om een beetje variatie in het aanbod te hebben. Je moet wel van kerrie houden want die kruiden voeren de boventoon.
Wat je nodig hebt: 3 Eetlepel boter 2 Uien, gesnipperd 2 Teentjes knoflook 2 Theelepel kerriepoeder (ik gebruik iets meer, love kerrie smaak) 3 Stengels bleekselderij in plakjes en GOED geschild 1 Grote aardappel geschild, in blokjes 1 Eetlepel bloem 4 Stronken witlof, in reepjes 1 Eetlepel Mosterd Beetje nootmuskaat 600 ml. groentebouillon 200 ml. slagroom 1 Bosje bieslook


--------------- Bereiding-------------

1. Verhit de boter in een grote soeppan en bak hierin de uien glazig. Bak daarna de knoflook mee *DIT RUIKT GELIJK AL LEKKER!!*

2. Voeg nu de kerrie, bleekselderij en aardappel toe en bak ongeveer 5 minuten op een lage stand!! Tot de bleekselderij zacht is. -Let op, dat de kerrie niet verbrandt, anders krijgt de soep een bittere smaak, weet ik uit ervaring… -

3. Voeg nu de bloem toe en bak roerend ongeveer 2 minuten mee, zodat de bloem gaar wordt en straks met de bouillon kan binden. Voeg nu de witlof, mosterd, nootmuskaat en bouillon toe en breng het geheel met de deksel op de pan aan de kook. Kook op een lage pit tot de aardappel gaar is.

4. Pureer de soep in de blender of met een staafmixer helemaal glad. Giet nu de slagroom erdoor en knip de bieslook op, dit kan ook in de borden als je het ‘deftig’ wilt serveren 😉
Eetsmakelijk hè?

Het recept stond oorspronkelijk in een blad van een van de supermarkten, ik weet ff niet meer welke. Het maakt niet uit, jij hebt hem nu in ieder geval.


Tot Slot.

Je bent er, het einde van nieuwsbrief numero 2. Na de eerste nieuwsbrief was ik helemaal overrompeld door al jullie lieve en positieve reacties. Hartverwarmend! Ik wist niet eens dat je onder het blog kon reageren, superleuk dat jullie gebruik maken van deze mogelijkheid. 😊 Ik lees al jullie berichten met een dikke glimlach, dankjulliewel voor het meeleven. Bij het schrijven van mijn tweede nieuwsbrief merkte ik een klein beetje koudwatervrees. Ja, de lat was nogal hoog gelegd na de goed geslaagde eerste keer. Wel nee, zei m’n lieve vriendin, tegen wie ik het vertelde. Je gaat gewoon je ding opschrijven en dan wordt het gewoon weer een Pris brief hoor. En als het een keer korter wordt maakt dat toch ook niet uit? Nee, dat is ook zo, knikte ik gerustgesteld.

En nu, waar zitten we? Alsnog bij het slotwoord op pagina 9 Hahaha owww, kort en bondig, dat staat me volgens mij, niet.

Ik hoop dat je ervan hebt genoten! En ik hoop dat als jij dit leest, ik m’n armen vol draad heb om alles een plekje te geven in mijn gloednieuwe stellingskast in m’n petit magazijn in m’n petit atelier!!! Natuurlijk hou ik jullie op de hoogte via de story’s van mijn Instagram account.

Laat je het me weer weten als je mijn nieuwsbrief leest? Tag me gerust in je story, heb je koffie, thee of iets anders lekkers? Ik vind het erg leuk om interactie met jullie te hebben, en zo helpen jullie mij weer aan naamsbekendheid.


Ondertussen zit ik hier

en refresh mijn track and trace code... Wanneer zal het aankomen????


Tot snel weer, Heel veel liefs, Pris

1.192 weergaven7 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

7 comentarios


Super leuk om te lezen word zo enthousiast van jou 🥰

Me gusta

Erg leuk om te lezen.

Groetjes Ina.

Me gusta

Wat een gezellige nieuwsbrief weer!

Me gusta

Wat super leuk deze nieuwsbrief. Vorige week voor het eerst de lontwol veer gemaakt. Erg leuk om te doen en super resultaat. Heb al zin om weer wat nieuws te bestellen, ik wacht even op de feestweek en ben benieuwd naar je nieuwe diy. Een kado'tje bij de bestelling lijkt me leuk. De soep lijkt me heerlijk die ga ik onthouden.

Succes met je nieuwe wol!

Groetjes

Me gusta

Leuk en gezellig om je blog te lezen, groetjes Trees.

Me gusta
bottom of page