top of page

Recensies

Een greep uit Google-reviews

Wendy.PNG

Fantastisch wat een uitkomst! Nooit geweten dat ik zo creatief kon zijn! Maar met de super uitleg van Priscilla snap ik het gewoon! Ben mega trots en blij op de prachtige slinger die ik zelf gemaakt heb. Nu bezig met de plantenhanger en een prachtige grote hanger besteld voor in ons vakantiehuis! Ik ben fan!

Niek.PNG

Inmiddels al meerdere producten besteld en gemaakt aan de hand van de DIY. Het is zo leuk om zelf te maken, en eenvoudig en praktisch uitgelegd.
Het materiaal is erg mooi en van goede kwaliteit. Staat Superleuk op de kinderkamers. Ook dit jaar gaat er weer een vlaggenlijn mee op vakantie!

Janneke.jfif

Een aantal keer DIY pakketjes bij haar besteld en inmiddels zeer verslaafd en doe ik niet anders meer thuis! Priscilla is super enthousiast, heel leuk om te volgen op Insta, in een jaar enorm gegroeid, zo leuk om te zien. Verzend snel, ziet overal een oplossing voor.
De pakketjes pakt ze met veel zorg en liefde erg leuk in. Er zit een goede uitleg bij, maar alsnog kon je ook stap voor stap met een filmpje meedoen.
Weet waar je aan begint als je bestelt! ;-)

Kelsey.PNG

In maart heb ik mijn eerste pakket besteld bij Creato da Pris. Een plantenhanger DIY. Ik had wat hulp nodig met het juiste patroon uitkiezen, waarmee Priscilla me maar al te graag hielp! Ik was geveld door Corona en wilde iets te doen hebben tijdens het thuis zitten. De dag dat het binnen kwam voelde ik me meteen een stukje beter! Het was zo leuk ingepakt en ze had er zelfs een handgeschreven kaartje bij gedaan met oa beterschapswensen! Iets zo persoonlijk maken vind ik echt getuigen van klantvriendelijkheid! Ook als ik er even niet uitkwam met het knopen hielp ze me er doorheen.. vorige maand mijn tweede hanger gemaakt en binnenkort ga ik mijn derde bestellen!

Annelies.jfif

Heerlijk positieve dame met een geweldige webshop. Kwam via insta bij haar. Daar deelt ze veel optimisme en vrolijkheid. En dat is precies wat ze ook verkoopt! Aanrader!

Typisch.PNG

Geweldige en vooral eerlijke ondernemer, met een echte gun factor!

Recensie

Gelukkig hoor ik vaak via Instagram of Whatsapp hoe enthousiast jullie zijn over een wandhanger of een doe-het-zelf-pakket!

Om ook andere mensen enthousiast te maken voor macramé producten zou ik het fijn vinden om een recensie te ontvangen.

Zou je ons aanbevelen?

Bedankt voor de inzending!

bottom of page